Uutiset

Kunnallisvaalien lähestyessä on hyvä muistuttaa Kokoomuksen kunnallispoliittisesta kannanotosta. Kokoomus luottaa vahvoihin peruskuntiin, jotka elinvoimaisina pystyvät järjestämään esimerkiksi laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut. Tavoitteena on sellainen kuntarakenne, että kunnat pystyvät parempaan kuin pelkkään lakisääteisten tehtävien täyttämiseen.
Lammin ja Tuuloksen alueelta lähtee syksyn kunnallisvaaleihin kahdeksan kokoomuslaista ehdokasta. Heistä viisi on Lammilta ja kolme Tuuloksesta.
Tiistaina keskusvaalilautakunnan sihteerille jätetty lista sisältää piti sisällään 88 nimeä. Näistä Ydin-Hämeen Kokoomuksen alueelta on kahdeksan ehdokasta.
Rovaniemellä Lappi-Areenassa kokoontunut puoluekokous valitsi puolueen puheenjohtajaksi uudelle kaksivuotiskaudelle pääministeri Jyrki Kataisen. Muutoinkin puoluejohto pysyi pääosin ennalla. Poliittisissa linjauksissa sen sijaan nähtiin hyvin värikästä keskustelua.
Hämeenlinnan Kokoomuksen kunnallisjärjestö nimesi ylimääräisessä kevätkokouksessaan 53 ehdokasta syksyn kunnallisvaaleihin. Mukana oli kuusi ehdokata Ydin-Hämeen alueelta.
RSS ATOM